Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khanhhoa AFC Sói
442 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mambretti met de inworp. Avrigeanu geeft de bal voor. Calle springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cachia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Thế Doanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Niedziela passt de bal met de wreef. af Geijerstam rent richting de bal. Da Silva speelt de bal door. af Geijerstam heeft problemen om de bal te vangen. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh speelt de bal door. Pozowski probeert naar een medespeler te passen. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Buday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Daar is Mambretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khôi geeft de bal voor. Petschovschi kopt de bal weg. Marell is nu in balbezit. Marell haalt uit met een fantastische trap. Buday kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 51%, Sói 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Khanhhoa AFC - Sói 0:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuanzhang met een snelle inworp. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Orihuela krijgt zijn hoofd ertegen. Cachia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Sói 0:1

56e minuut.
Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell draait met de bal, schiet en ... Buday maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Khanhhoa AFC - Sói 1:1

63e minuut.
Roca geeft een lange en hoge pass. Mambretti kopt de bal weg. Minh Khôi speelt de bal door. Klungelig pakt Pozowski de bal. Pozowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
af Geijerstam verovert de bal door een tackle van achteren. af Geijerstam speelt de bal door. Pozowski probeert naar een medespeler te passen. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Da Silva ... Strafschop! Niedziela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marell neemt de penalty, wat een uithaal! Buday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Sói 2:1

78e minuut.
Thế Doanh probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi is nu in balbezit. Avrigeanu begaat een overtreding. Avrigeanu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Marell rent richting de bal. Inworp. Petschovschi met de inworp. Marell is nu in balbezit. Marell geeft een hoge lob. Buday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Sói 3:1

81e minuut.
Roca speelt de bal door. Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi passt de bal met de wreef. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Da Silva rent richting de bal. Pozowski onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Borodosky ... Strafschop! Pozowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Marell neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Sói 4:1

89e minuut.
Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Borodosky rent richting de bal. af Geijerstam onderschept slim de pass. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Sói 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 43%, Sói 57%.
Khanhhoa AFC - Sói 5:1