Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sói ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆
442 Tactiek #game2
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 63.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


22e minuut.
Buday met een sublieme pass. Ginguinhas speelt de bal door. Silivaş rent richting de bal. Silivaş geeft de bal voor. Méhes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Da Silva is nu in balbezit. Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli passt de bal zonder na te denken. Méhes rent richting de bal. Méhes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mambretti met een snelle inworp. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 55%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 45%.
Sói - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

46e minuut.
Ngọc Thiện geeft een hoge lob. Méhes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luetich. Luetich krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Silivaş is nu in balbezit. Da Silva begaat een overtreding. Silivaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Méhes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maiolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maroso onderschept slim de pass. Ngọc Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thiện geeft een hoge lob. Méhes springt en kopt de bal. Buday probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:2

72e minuut.
Silivaş passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Radaković de bal onder controle te krijgen. Mambretti is nu in balbezit. Mambretti geeft een lange en hoge pass. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 56%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 44%.
Sói - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:2