Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ Sói
#game2 Tactiek Though The Ball
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 52.7
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Giambelli passt de bal in één keer door. Radaković rent richting de bal. Vaquero speelt de bal door. Méhes rent richting de bal. Méhes haalt uit met een fantastische trap. Buday kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radaković rent richting de bal. Buday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Giambelli passt de bal met de wreef. Radaković is nu in balbezit. Radaković passt de bal met de wreef. Silivaş geeft de bal voor. Maiolini springt en kopt de bal. Buday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Maroso de bal. Maiolini rent richting de bal. Maiolini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Sói 1:0

10e minuut.
Yuanzhang passt de bal in één keer door. Calle rent richting de bal. Giambelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giambelli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Calle heeft problemen om de bal te vangen. Calle speelt de bal door. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Charron springt en kopt de bal. Saarman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Sói 1:1

32e minuut.
Ginguinhas met een sublieme pass. Schneeberger heeft problemen om de bal te vangen. Charron bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron haalt uit met een fantastische trap. Saarman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Radaković rent richting de bal. Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli passt de bal in één keer door. Vaquero is nu in balbezit. Vaquero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli passt de bal met de wreef. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes haalt uit met een fantastische trap. Maroso probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 41%, Sói 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Sói 1:1

47e minuut.
Luetich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Silivaş neemt de hoekschop. Maiolini krijgt zijn hoofd ertegen. Buday werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Sói 2:1

52e minuut.
Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện speelt de bal door. Méhes rent richting de bal. Vaquero rent richting de bal. Vaquero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jiménez Asensio rent richting de bal. Jiménez Asensio passt de bal met de wreef. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli geeft de bal voor. Maiolini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Sói 3:1

65e minuut.
Mambretti verovert de bal door een tackle van achteren. Mambretti geeft een hoge lob. Jiménez Asensio rent richting de bal. Charron onderschept slim de pass. Charron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron verovert de bal door een tackle van achteren. Ginguinhas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ginguinhas krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ngọc Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thiện probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaquero de bal. Vaquero geeft een lange en hoge pass. Maiolini krijgt zijn hoofd ertegen. Buday bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Sói 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 32%, Sói 68%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Sói 4:1