Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGON FC Khanhhoa AFC
3 tien dao Tactiek 3412
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Batassini kopt de bal weg. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi begaat een overtreding. Selmi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Batassini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batassini geeft een hoge lob. Duy Hải kopt de bal weg. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. Cachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Huy Phong geeft een lange en hoge pass. af Geijerstam kopt de bal weg. Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Batassini geeft een hoge lob. Marell met een sublieme pass. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam schiet op doel. Jõerüüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Petrone verovert de bal door een tackle van achteren. Petrone geeft een hoge lob. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. Daar is Marell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Khanhhoa AFC 0:1

26e minuut.
Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Hoàng Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DRAGON FC - Khanhhoa AFC 1:1

27e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Horvat rent richting de bal. Cannova met een sublieme pass. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Khanhhoa AFC 2:1

32e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Petrone verovert de bal door een tackle van achteren. Petrone met een sublieme pass. Daar is Hoàng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. Cachia bokst de bal weg.

34e minuut.
af Geijerstam rent richting de bal. Klar rent richting de bal. af Geijerstam verovert de bal door een tackle van achteren. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Jõerüüt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DRAGON FC - Khanhhoa AFC 2:2

36e minuut.
Selmi passt de bal met de wreef. Khắc Cường is nu in balbezit. Cannova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cannova krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Khắc Cường raakt geblesseerd tijdens het duel. Minh Khôi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klar kopt de bal weg. Khắc Cường heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường geeft de bal voor. Marell maakt een snoekduik en kopt de bal. Jõerüüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 63%, Khanhhoa AFC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DRAGON FC - Khanhhoa AFC 2:2

46e minuut.
Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang onderschept slim de pass. Quốc Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khánh onderschept slim de pass. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Cachia bokst de bal weg.

69e minuut.
Cannova raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yovov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Petrone onderschept slim de pass. Petrone passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Quốc Bảo de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Carambol speelt de bal door. Batassini probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải met een sublieme pass. Hoàng Khánh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Khanhhoa AFC 3:2

86e minuut.
Selmi probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh passt de bal met de wreef. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cachia trapt de bal weg. Selmi kopt de bal weg. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Khanhhoa AFC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 39%, Khanhhoa AFC 61%.
DRAGON FC - Khanhhoa AFC 4:2