Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGON FC Sói
3 tien dao Tactiek Though The Ball
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu passt de bal met de wreef. Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang geeft een hoge lob. Calle springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Yuanzhang onderschept slim de pass. Yuanzhang passt de bal met de wreef. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu geeft de bal voor. Calle krijgt zijn hoofd ertegen. Jõerüüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
ter Horst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batassini de bal. Batassini geeft een lange en hoge pass. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Buday bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Petrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrone geeft de bal voor. Long Giang heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Sói 1:0

36e minuut.
Yuanzhang rent richting de bal. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ... Jõerüüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DRAGON FC - Sói 1:1

38e minuut.
Long Giang geeft een hoge lob. Daar is Yovov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacholski met een sublieme pass. Klungelig pakt Calle de bal. Calle schiet op doel. Jõerüüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 56%, Sói 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DRAGON FC - Sói 1:1

79e minuut.
Pacholski rent richting de bal. Yovov verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanzhang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuanzhang krijgt een gele kaart. Yovov raakt geblesseerd tijdens het duel. Batassini met een snel genomen vrije trap. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Buday verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
ter Horst bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Horst probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Sói 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 47%, Sói 53%.
DRAGON FC - Sói 2:1