Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sói DRAGON FC
Though The Ball Tactiek 3 tien dao
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Cannova passt de bal met de wreef. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi passt de bal in één keer door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mambretti onderschept slim de pass. Mambretti geeft een hoge lob. Daar is Charron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - DRAGON FC 1:0

31e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Carambol rent richting de bal. Charron verovert de bal door een tackle van achteren. Charron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jõerüüt trapt de bal weg. Petrone kopt de bal weg. Klungelig pakt Luetich de bal. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel. Buday bokst de bal weg.

37e minuut.
Da Silva kopt de bal weg. Cervantes controleert de bal met de borst. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi geeft de bal voor. Hoàng Khánh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 56%, DRAGON FC 44%.
Sói - DRAGON FC 1:0

51e minuut.
Daar is Da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silva speelt de bal door. Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang geeft een hoge lob. Charron krijgt zijn hoofd ertegen. Jõerüüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Yuanzhang kan de bal niet met de borst controleren. Cannova onderschept slim de pass. Cannova speelt de bal door. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Maroso geeft de bal voor. Inworp. Petrone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi is nu in balbezit. Selmi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hoàng Giang heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Giang geeft een lange en hoge pass. Maroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh onderschept slim de pass. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Yuanzhang geeft een hoge lob. Carambol kopt de bal weg. Selmi speelt de bal door. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Da Silva passt de bal in één keer door. Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang met een sublieme pass. Charron bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron schiet op doel. Jõerüüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cannova rent richting de bal. Inworp. Cannova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi controleert de bal met de borst. Selmi geeft een hoge lob. Buday bokst de bal weg. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sói - DRAGON FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 52%, DRAGON FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sói - DRAGON FC 1:1