Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ Khanhhoa AFC
#game2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 58.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Ngọc Thiện speelt de bal door. Radaković rent richting de bal. Quốc Bảo begaat een overtreding. Radaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ngọc Thiện komt bij de bal en schiet. Cachia bokst de bal weg.

9e minuut.
Huy Phong kopt de bal weg. Niedziela controleert de bal met de borst. Silivaş rent richting de bal. Silivaş geeft de bal voor. Méhes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger geeft een lange en hoge pass. Huy Phong rent richting de bal. Méhes onderschept slim de pass. Méhes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cachia met een harde bal richting middenveld. Silivaş kopt de bal weg. Radaković is nu in balbezit. Radaković geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 36%, Khanhhoa AFC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Khanhhoa AFC 0:0

51e minuut.
af Geijerstam met een sublieme pass. Dumitriu met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roca met een snelle inworp. Pozowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marell maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Bilgenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petschovschi is nu in balbezit. Petschovschi passt de bal in één keer door. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Ginguinhas kopt de bal weg. Silivaş met een sublieme pass. Méhes is nu in balbezit. Méhes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Schneeberger onderschept slim de pass. Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski begaat een overtreding. Pozowski krijgt een gele kaart. Dumitriu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngọc Thiện zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Méhes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Niedziela geeft een hoge lob. Schneeberger kopt de bal weg. Niedziela geeft een hoge lob. af Geijerstam krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Khanhhoa AFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 51%, Khanhhoa AFC 49%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Khanhhoa AFC 0:1