Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khanhhoa AFC ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆
3412 Tactiek #game2
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 65.6
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli passt de bal met de wreef. Silivaş met een sublieme pass. Maiolini rent richting de bal. Maiolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ngọc Thiện met de inworp. Levec is nu in balbezit. Méhes onderschept slim de pass. Méhes geeft een lange en hoge pass. Maiolini springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Thế Doanh verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Doanh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khắc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giambelli onderschept slim de pass. Giambelli geeft een hoge lob. Cachia bokst de bal weg. Minh Khôi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vaquero onderschept slim de pass. Vaquero met een sublieme pass. Minh Khôi onderschept slim de pass. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Cachia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Radaković rent richting de bal. Giambelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maiolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Minh Khôi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 73%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Khanhhoa AFC - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:0

46e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện rent richting de bal. Klungelig pakt Ngọc Thiện de bal. Ngọc Thiện geeft een lange en hoge pass. Maiolini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Saarman speelt de bal door. Radaković kopt de bal weg. Giambelli heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. Saarman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Quốc Bảo passt de bal zonder na te denken. Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường begaat een overtreding. Giambelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaquero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Cachia bokst de bal weg.

77e minuut.
Giambelli passt de bal in één keer door. Maiolini rent richting de bal. Minh Khôi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maiolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaquero komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Minh Khôi geeft de bal voor. Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger geeft een hoge lob. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Cachia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 68%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 32%.
Khanhhoa AFC - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1