Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SunnyLe 05C4A TME
451cool Tactiek Địa Kiếp
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
41.8 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten formidable
average Passen good
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
Sturdza is nu in balbezit. Zagdański onderschept slim de pass. Zagdański met een sublieme pass. Daar is Đình Văn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Văn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Miodopolski onderschept slim de pass. Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zagdański krijgt een gele kaart. Markus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Pfister rent richting de bal. Pfister passt de bal met de wreef. Markus rent richting de bal. Markus draait met de bal, schiet en ... Buraczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - 05C4A TME 1:0

18e minuut.
Constantinescu met een sublieme pass. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus begaat een overtreding. Markus krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Medalik geeft de bal voor. Inworp. Zagdański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đình Văn is nu in balbezit. Đình Văn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala onderschept slim de pass. Pierniczak onderschept slim de pass. Pierniczak schiet op doel. Miodopolski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudeanu. Hoàng Khánh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Backer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Đình Văn krijgt zijn hoofd ertegen. Myhra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kurzaj met een snelle inworp. Pierniczak is nu in balbezit. Pierniczak speelt de bal door. Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzaj geeft een lange en hoge pass. Buraczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 52%, 05C4A TME 48%.
SunnyLe - 05C4A TME 1:0

72e minuut.
Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala passt de bal met de wreef. Vujaklija rent richting de bal. Vujaklija geeft een lange en hoge pass. Đình Văn rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SunnyLe - 05C4A TME 1:1

78e minuut.
Vujaklija raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aslan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 42%, 05C4A TME 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SunnyLe - 05C4A TME 1:1