Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Namle Cây Sấu Đổ
tan cong pro Tactiek C1
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 42.9
solide Schieten matig
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Maji is nu in balbezit. Huuva verovert de bal door een tackle van achteren. Chavez Frias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chavez Frias krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Šotola is nu in balbezit. Šotola passt de bal zonder na te denken. Thành Tín bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria onderschept slim de pass. Luria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Maji heeft problemen om de bal te vangen. Maji geeft een hoge lob. Ottakringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Namle - Cây Sấu Đổ 1:0

40e minuut.
Barco probeert naar een medespeler te passen. Marsellis is nu in balbezit. Maji begaat een overtreding. Maji krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Marsellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chavez Frias bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón verovert de bal door een tackle van achteren. Barón geeft de bal voor. Huuva springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namle 52%, Cây Sấu Đổ 48%.
Namle - Cây Sấu Đổ 1:0

59e minuut.
Marsellis is nu in balbezit. Quốc Trung speelt de bal door. Stampa kopt de bal weg. Ottakringer rent richting de bal. Ottakringer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mister rent richting de bal. Mister met een sublieme pass. Thái Minh is nu in balbezit. Marsellis verovert de bal door een tackle van achteren. Marsellis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Việt geeft de bal voor. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón geeft een lange en hoge pass. Huuva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Barón geeft een hoge lob. Inworp. Trọng Dũng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namle 62%, Cây Sấu Đổ 38%.
Namle - Cây Sấu Đổ 1:0