Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cây Sấu Đổ ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆
C1 Tactiek #game2
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 61.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


14e minuut.
Barón met een sublieme pass. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg passt de bal met de wreef. Huuva is nu in balbezit. Huuva schiet op doel. Saarman bokst de bal weg. Ginguinhas verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Thành Tín bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli passt de bal in één keer door. Radaković rent richting de bal. Radaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Silivaş heeft problemen om de bal te vangen. Silivaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Gia Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiolini rent richting de bal. Maiolini draait met de bal, schiet en ... Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gia Thiện met een sublieme pass. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel. Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cây Sấu Đổ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

39e minuut.
Ngọc Thiện probeert naar een medespeler te passen. Silivaş speelt de bal door. Thành Tín speelt de bal door. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mister met een snelle inworp. Daar is Barón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barón geeft een hoge lob. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cây Sấu Đổ 55%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 45%.
Cây Sấu Đổ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

49e minuut.
Méhes is nu in balbezit. Méhes geeft een lange en hoge pass. Daar is Thành Tín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković haalt uit met een fantastische trap. Cabrera bokst de bal weg.

55e minuut.
Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini verovert de bal door een tackle van achteren. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cây Sấu Đổ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:2

57e minuut.
Schneeberger speelt de bal door. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện passt de bal met de wreef. Méhes is nu in balbezit. Méhes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli passt de bal met de wreef. Aguilera rent richting de bal. Radaković onderschept slim de pass. Radaković geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli geeft een lange en hoge pass. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini draait met de bal, schiet en ... Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cây Sấu Đổ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:3

65e minuut.
Mister met een sublieme pass. Barco rent richting de bal. Barco met een sublieme pass. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Silivaş is nu in balbezit. Silivaş geeft de bal voor. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel. Szczerban probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tofilat heeft problemen om de bal te vangen. Tofilat passt de bal met de wreef. Mister speelt de bal door. Huuva is nu in balbezit. Huuva draait met de bal, schiet en ... Saarman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Van Asselberghs speelt de bal door. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón passt de bal met de wreef. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Saarman bokst de bal weg.

81e minuut.
Mister met een sublieme pass. Huuva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ginguinhas. Ginguinhas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cây Sấu Đổ 56%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 44%.
Cây Sấu Đổ - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:3