Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ Cây Sấu Đổ
#game2 Tactiek C1
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 39.8
uitstekend Schieten slecht
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mister rent richting de bal. Giambelli onderschept slim de pass. Giambelli passt de bal met de wreef. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ngọc Thiện is nu in balbezit. Lato onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaquero. Vaquero krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Méhes is nu in balbezit. Méhes geeft de bal voor. Barón probeert de bal aan de voet te houden. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Giambelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silivaş de bal. Silivaş geeft een lange en hoge pass. Minh Ngọc probeert de bal met de borst te controleren. Maiolini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Cây Sấu Đổ 1:0

31e minuut.
Daar is Radaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mister is nu in balbezit. Mister passt de bal zonder na te denken. Maiolini rent richting de bal. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 34%, Cây Sấu Đổ 66%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Cây Sấu Đổ 1:0

52e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een hoge lob. Daar is Giambelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaković is nu in balbezit. Radaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Méhes heeft problemen om de bal te vangen. Méhes passt de bal in één keer door. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Vaquero rent richting de bal. Vaquero passt de bal zonder na te denken. Ngọc Thiện is nu in balbezit. Ngọc Thiện geeft een hoge lob. Maiolini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Cây Sấu Đổ 2:0

76e minuut.
Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli passt de bal zonder na te denken. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş geeft een hoge lob. Gia Thiện kan de bal niet met de borst controleren. Maiolini rent richting de bal. Maiolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 29%, Cây Sấu Đổ 71%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Cây Sấu Đổ 2:0