Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
05C4A TME DRAGON FC
Địa Kiếp Tactiek 3 tien dao
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
49.8 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Yovov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duy Hải de bal. Yovov rent richting de bal. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Buraczek bokst de bal weg.

6e minuut.
Yovov geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang met een sublieme pass. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel. Buraczek bokst de bal weg. Miodopolski probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - DRAGON FC 0:1

12e minuut.
Miodopolski geeft een hoge lob. Horvat kopt de bal weg. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov geeft een hoge lob. Hoàng Khánh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Buraczek met een sublieme pass. Yovov probeert de bal met de borst te controleren. Vujaklija probeert naar een medespeler te passen. Kotwicz geeft een hoge lob. Đình Văn kopt de bal weg. Jõerüüt bokst de bal weg.

33e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Batassini is nu in balbezit. Batassini geeft de bal voor. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải geeft een lange en hoge pass. Buraczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 55%, DRAGON FC 45%.
05C4A TME - DRAGON FC 0:1

46e minuut.
Daar is Batassini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batassini met een sublieme pass. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường geeft de bal voor. Hoàng Khánh kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Duy Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrone is nu in balbezit. Petrone geeft een hoge lob. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Buraczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - DRAGON FC 0:2

64e minuut.
De Backer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zagdański komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kotwicz kopt de bal weg. Petrone met een sublieme pass. Yovov met een sublieme pass. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buitenspel voor Constantinescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Horvat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miodopolski heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jõerüüt met een sublieme pass. Bala is nu in balbezit. Hoàng Giang begaat een overtreding. Bala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Vercruysse verovert de bal door een tackle van achteren. Vercruysse geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Buraczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - DRAGON FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 53%, DRAGON FC 47%.
05C4A TME - DRAGON FC 0:3