Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGON FC 05C4A TME
3 tien dao Tactiek Địa Kiếp
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 50.1
formidable Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Montanha verovert de bal door een tackle van achteren. Montanha geeft de bal voor. Klar met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Hoàng Khánh schiet op doel. Buraczek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De Backer geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cannova neemt de hoekschop. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De Backer probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu passt de bal met de wreef. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Cannova verovert de bal door een tackle van achteren. Cannova probeert naar een medespeler te passen. Petrone rent richting de bal. Petrone haalt uit met een fantastische trap. Buraczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - 05C4A TME 1:0

30e minuut.
Cannova rent richting de bal. Cannova passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petrone de bal. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Horvat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdański met de inworp. Đình Văn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Văn geeft een hoge lob. Paal! Jõerüüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Khánh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DRAGON FC - 05C4A TME 1:1

40e minuut.
Yovov geeft een lange en hoge pass. Daar is Zagdański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - 05C4A TME 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 52%, 05C4A TME 48%.
DRAGON FC - 05C4A TME 2:1

54e minuut.
Cannova geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Hoàng Khánh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - 05C4A TME 3:1

60e minuut.
Vujaklija met een sublieme pass. Constantinescu is nu in balbezit. Horvat geeft een hoge lob. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Jõerüüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bala onderschept slim de pass. Petrone onderschept slim de pass. Petrone passt de bal in één keer door. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. Buraczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De Backer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yovov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrone is nu in balbezit. Petrone geeft een lange en hoge pass. Buraczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar geeft de bal voor. Klungelig pakt Chachagua de bal. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải speelt de bal door. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - 05C4A TME 4:1

77e minuut.
Petrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrone geeft de bal voor. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - 05C4A TME 5:1

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Chachagua de bal onder controle te krijgen. Bala rent richting de bal. Bala met een sublieme pass. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Bala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Duy Hải geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 41%, 05C4A TME 59%.
DRAGON FC - 05C4A TME 5:1