Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SunnyLe Sói
451cool Tactiek Though The Ball
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.7 gemiddelde waardering 54.8
adequate Schieten very good
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Proper rent richting de bal. Proper speelt de bal door. Alder is nu in balbezit. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mambretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu geeft de bal voor. Calle maakt een snoekduik en kopt de bal. Myhra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Sói 0:1

7e minuut.
Calle rent richting de bal. Avrigeanu rent richting de bal. Trerecki probeert naar een medespeler te passen. Calle kan de bal niet met de borst controleren. Calle draait met de bal, schiet en ... Myhra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pacholski geeft de bal voor. Calle rent richting de bal. Rudeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calle kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Myhra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Sói 0:2

13e minuut.
Almarales met een sublieme pass. Alder met een sublieme pass. Sturdza rent richting de bal. Calle heeft problemen om de bal te vangen. Calle schiet op doel. Myhra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

17e minuut.
Klungelig pakt Alder de bal. Alder speelt de bal door. Daar is Sturdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Myhra bokst de bal weg.

18e minuut.
Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trerecki de bal. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ... Myhra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Trerecki geeft een hoge lob. Kurzaj kopt de bal weg. Daar is Sturdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Proper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alder met een sublieme pass. Maroso verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Pacholski de bal. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Rudeanu heeft problemen om de bal te vangen. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Yuanzhang kopt de bal weg. Kurzaj heeft problemen om de bal te vangen. Avrigeanu geeft de bal voor. Calle springt en kopt de bal. Myhra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Sói 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 72%, Sói 28%.
SunnyLe - Sói 0:3

46e minuut.
Mambretti onderschept slim de pass. Mambretti met een sublieme pass. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle draait met de bal, schiet en ... Myhra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Sói 0:4

57e minuut.
Maroso probeert naar een medespeler te passen. Borodosky rent richting de bal. Markus rent richting de bal. Markus haalt uit met een fantastische trap. Buday maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Sói 1:4

66e minuut.
Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarales schiet op doel. Maroso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Culvan met een sublieme pass. Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzaj probeert naar een medespeler te passen. Markus rent richting de bal. Markus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - Sói 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 50%, Sói 50%.
SunnyLe - Sói 2:4