Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sói SunnyLe
Though The Ball Tactiek 451cool
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Mambretti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borodosky de bal. Tau is nu in balbezit. Pfister rent richting de bal. Pfister schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Hakkarainen geeft een hoge lob. Yuanzhang kopt de bal weg. Pierniczak controleert de bal met de borst. Da Silva geeft een lange en hoge pass. Charron springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Jordal geeft een lange en hoge pass. Yuanzhang kopt de bal weg. Charron is nu in balbezit. Charron schiet op doel. Myhra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - SunnyLe 1:0

19e minuut.
Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Myhra met een sublieme pass. Tau kopt de bal weg. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - SunnyLe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 58%, SunnyLe 42%.
Sói - SunnyLe 2:0

47e minuut.
Medalik is nu in balbezit. Medalik passt de bal zonder na te denken. Yuanzhang met een sublieme pass. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Markus is nu in balbezit. Da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silva met een sublieme pass. Klungelig pakt Charron de bal. Charron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cervantes speelt de bal door. Mambretti is nu in balbezit. Mambretti passt de bal zonder na te denken. Charron bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron schiet op doel. Myhra bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Maroso onderschept slim de pass. Maroso geeft een lange en hoge pass. Charron bereikt de bal nog maar net als eerste. Charron draait met de bal, schiet en ... Myhra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - SunnyLe 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 58%, SunnyLe 42%.
Sói - SunnyLe 3:0