Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Namle Khanhhoa AFC
tan cong pro Tactiek 3412
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Roca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szyc is nu in balbezit. Stampa begaat een overtreding. Stampa krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Stampa speelt de bal door. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi probeert naar een medespeler te passen. Marell rent richting de bal. Marell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Namle - Khanhhoa AFC 0:1

16e minuut.
Stampa passt de bal met de wreef. Ottakringer geeft de bal voor. Huy Phong heeft problemen om de bal te vangen. Luria is nu in balbezit. Luria schiet op doel. Cachia bokst de bal weg.

20e minuut.
Thế Doanh geeft de bal voor. Roca rent richting de bal. Roca geeft de bal voor. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela speelt de bal door. Szyc met een sublieme pass. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Marell passt de bal met de wreef. Szyc rent richting de bal. Szyc passt de bal met de wreef. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mándi is nu in balbezit. Quốc Bảo onderschept slim de pass. Quốc Bảo passt de bal zonder na te denken. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Šotola rent richting de bal. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela speelt de bal door. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Huy Phong is nu in balbezit. Huy Phong geeft de bal voor. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell geeft de bal voor. Thái Minh kopt de bal weg. Quốc Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Namle - Khanhhoa AFC 0:2

39e minuut.
Minh Khôi speelt de bal door. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell passt de bal met de wreef. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Quốc Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namle 63%, Khanhhoa AFC 37%.
Namle - Khanhhoa AFC 0:2

56e minuut.
Šotola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ottakringer de bal. Ottakringer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Khắc Cường de bal onder controle te krijgen. Cachia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Namle - Khanhhoa AFC 1:2

65e minuut.
Maji geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Szyc de bal onder controle te krijgen. Ottakringer probeert naar een medespeler te passen. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Quốc Bảo rent richting de bal. Marell is nu in balbezit. Marell passt de bal zonder na te denken. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Namle - Khanhhoa AFC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namle 55%, Khanhhoa AFC 45%.
Namle - Khanhhoa AFC 1:3