Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khanhhoa AFC Namle
3412 Tactiek tan cong pro
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Šotola passt de bal zonder na te denken. Stampa heeft problemen om de bal te vangen. Stampa passt de bal zonder na te denken. Ottakringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Klungelig pakt af Geijerstam de bal. Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez Frias is nu in balbezit. Chavez Frias geeft de bal voor. Luria maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Quốc Bảo passt de bal zonder na te denken. Trung Việt geeft de bal voor. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chavez Frias bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela passt de bal met de wreef. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Quốc Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quốc Trung probeert naar een medespeler te passen. Quốc Bảo kopt de bal weg. Marell rent richting de bal. Marell schiet op doel. Quốc Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Quốc Bảo kopt de bal weg. Trung Việt heeft problemen om de bal te vangen. Roca is nu in balbezit. Roca geeft een hoge lob. Marell maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Demli de bal. Quốc Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is af Geijerstam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demli rent richting de bal. af Geijerstam verovert de bal door een tackle van achteren. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 42%, Namle 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Khanhhoa AFC - Namle 0:0

50e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Roca met een snelle inworp. Szyc geeft een hoge lob. af Geijerstam maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Namle 1:0

56e minuut.
Marell heeft problemen om de bal te vangen. Marell speelt de bal door. Szyc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marell draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Demli geeft een lange en hoge pass. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Niedziela zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Niedziela naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
af Geijerstam onderschept slim de pass. af Geijerstam geeft de bal voor. Demli heeft problemen om de bal te vangen. Marell is nu in balbezit. Marell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Luria geeft een lange en hoge pass. Quốc Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer draait met de bal, schiet en ... Cachia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Luria onderschept slim de pass. Luria probeert naar een medespeler te passen. Huy Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Ottakringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
af Geijerstam passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 37%, Namle 63%.
Khanhhoa AFC - Namle 1:0