Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGON FC Cây Sấu Đổ
3 tien dao Tactiek C1
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 48.7
formidable Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Khánh de bal onder controle te krijgen. Mister probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barco de bal. Barco geeft een lange en hoge pass. Molteberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Jõerüüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hoàng Giang rent richting de bal. Szczerban verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerban geeft een hoge lob. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Jõerüüt bokst de bal weg.

22e minuut.
Vercruysse verovert de bal door een tackle van achteren. Vercruysse met een sublieme pass. ter Horst geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang schiet op doel. Cabrera bokst de bal weg.

24e minuut.
Mister onderschept slim de pass. Mister met een sublieme pass. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Daar is Mister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mister speelt de bal door. Barón rent richting de bal. Barón geeft de bal voor. Huuva maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barco passt de bal met de wreef. Barón geeft een hoge lob. Daar is Xuân Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Mister geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jõerüüt probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang kopt de bal weg. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel. Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 59%, Cây Sấu Đổ 41%.
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 1:0

47e minuut.
Petrone geeft de bal voor. Gia Thiện probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 2:0

56e minuut.
Barón probeert naar een medespeler te passen. Vercruysse geeft een lange en hoge pass. Van Asselberghs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ... Cabrera bokst de bal weg. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 3:0

61e minuut.
Szczerban rent richting de bal. Szczerban geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ter Horst met een snelle inworp. Hoàng Khánh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
ter Horst is nu in balbezit. ter Horst probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khánh schiet op doel. Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duy Hải is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gia Thiện ... Strafschop! Gia Thiện krijgt een gele kaart. Duy Hải is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Giang kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
ter Horst rent richting de bal. ter Horst geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khánh probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 4:0

73e minuut.
Xuân Trường onderschept slim de pass. Xuân Trường geeft een hoge lob. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 5:0

75e minuut.
Yovov geeft een hoge lob. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel. Cabrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 6:0

89e minuut.
Petrone rent richting de bal. Petrone geeft een hoge lob. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 39%, Cây Sấu Đổ 61%.
DRAGON FC - Cây Sấu Đổ 7:0