Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
05C4A TME ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆
Địa Kiếp Tactiek #game2
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 65.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Giambelli passt de bal zonder na te denken. Silivaş probeert naar een medespeler te passen. Radaković rent richting de bal. Radaković schiet op doel. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

14e minuut.
Zagdański geeft een hoge lob. Schneeberger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Khánh. Hoàng Khánh krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. De Backer onderschept slim de pass. De Backer geeft een lange en hoge pass. Silivaş rent richting de bal. Silivaş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 66%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 34%.
05C4A TME - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

47e minuut.
Vaquero probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thiện speelt de bal door. Méhes is nu in balbezit. Méhes schiet op doel. Buraczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bala onderschept slim de pass. Giambelli speelt de bal door. Ngọc Thiện probeert naar een medespeler te passen. Méhes is nu in balbezit. Méhes schiet op doel. Buraczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Méhes is nu in balbezit. Méhes passt de bal zonder na te denken. Chachagua rent richting de bal. Maiolini onderschept slim de pass. Maiolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ginguinhas passt de bal in één keer door. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneeberger is nu in balbezit. Hoàng Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Schneeberger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Khánh met de inworp. Vujaklija geeft een lange en hoge pass. Đình Văn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 61%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 39%.
05C4A TME - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1