Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khanhhoa AFC SunnyLe
3412 Tactiek 451cool
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 42.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Marell passt de bal met de wreef. af Geijerstam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hakkarainen. af Geijerstam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szyc wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - SunnyLe 1:0

12e minuut.
Quốc Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Bảo met een sublieme pass. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - SunnyLe 2:0

15e minuut.
Markus is nu in balbezit. Markus passt de bal zonder na te denken. Almarales is nu in balbezit. Almarales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - SunnyLe 2:1

17e minuut.
Szyc passt de bal zonder na te denken. Minh Khôi speelt de bal door. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell onderschept slim de pass. Marell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kurzaj met een sublieme pass. Szyc geeft een hoge lob. Marell kopt de bal weg. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Myhra bokst de bal weg.

24e minuut.
Rudeanu kopt de bal weg. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzaj speelt de bal door. Tau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Khanhhoa AFC - SunnyLe 2:2

27e minuut.
Roca onderschept slim de pass. Roca geeft een lange en hoge pass. Szyc kopt de bal weg. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - SunnyLe 3:2

33e minuut.
Hakkarainen bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam onderschept slim de pass. af Geijerstam probeert naar een medespeler te passen. Marell is nu in balbezit. Marell schiet op doel. Myhra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela geeft een hoge lob. Marell maakt een snoekduik en kopt de bal. Myhra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - SunnyLe 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 36%, SunnyLe 64%.
Khanhhoa AFC - SunnyLe 4:2

46e minuut.
Medalik rent richting de bal. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza is nu in balbezit. af Geijerstam verovert de bal door een tackle van achteren. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Myhra bokst de bal weg.

50e minuut.
Roca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almarales begaat een overtreding. Almarales krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Szyc rent richting de bal. Szyc geeft de bal voor. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell schiet op doel. Myhra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - SunnyLe 5:2

60e minuut.
Klungelig pakt Roca de bal. Roca geeft een hoge lob. Sturdza probeert de bal met de borst te controleren. Marell is nu in balbezit. Marell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - SunnyLe 6:2

84e minuut.
Culvan passt de bal zonder na te denken. Daar is Markus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markus passt de bal zonder na te denken. Tau is nu in balbezit. Tau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 41%, SunnyLe 59%.
Khanhhoa AFC - SunnyLe 6:2