Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sói Namle
Though The Ball Tactiek tan cong pro
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten very good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Luetich is nu in balbezit. Ottakringer onderschept slim de pass. Ottakringer passt de bal met de wreef. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Demli is nu in balbezit. Demli geeft de bal voor. Borodosky kopt de bal weg. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Calle springt en kopt de bal. Quốc Trung bokst de bal weg.

15e minuut.
Mándi kopt de bal weg. Stampa is nu in balbezit. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Calle krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Quốc Trung probeert naar een medespeler te passen. Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang geeft de bal voor. Calle maakt een snoekduik en kopt de bal. Quốc Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Namle 1:0

24e minuut.
Trọng Dũng geeft een hoge lob. Luria is nu in balbezit. Da Silva onderschept slim de pass. Da Silva geeft de bal voor. Calle krijgt zijn hoofd ertegen. Quốc Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Mambretti verovert de bal door een tackle van achteren. Mambretti passt de bal in één keer door. Yuanzhang heeft problemen om de bal te vangen. Yuanzhang geeft een hoge lob. Calle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Namle 2:0

27e minuut.
Trung Việt geeft de bal voor. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa passt de bal in één keer door. Ottakringer rent richting de bal. Ottakringer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Pacholski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Calle springt en kopt de bal. Quốc Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Namle 3:0

35e minuut.
Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Namle 4:0

41e minuut.
Zauri onderschept slim de pass. Zauri geeft een lange en hoge pass. Demli rent richting de bal. Calle onderschept slim de pass. Calle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Stampa is nu in balbezit. Stampa geeft een lange en hoge pass. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer rent richting de bal. Ottakringer draait met de bal, schiet en ... Buday bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 41%, Namle 59%.
Sói - Namle 4:0

48e minuut.
Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti onderschept slim de pass. Mambretti geeft een lange en hoge pass. Calle rent richting de bal. Calle schiet op doel. Quốc Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacholski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Calle krijgt zijn hoofd ertegen. Quốc Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Namle 5:0

57e minuut.
Da Silva rent richting de bal. Da Silva passt de bal in één keer door. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski geeft de bal voor. Calle springt en kopt de bal. Quốc Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Thái Minh geeft de bal voor. Šotola rent richting de bal. Šotola speelt de bal door. Luria rent richting de bal. Luria geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Demli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle is nu in balbezit. Calle schiet op doel. Quốc Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sói - Namle 6:0

64e minuut.
Yuanzhang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cervantes komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Da Silva met een sublieme pass. Avrigeanu probeert de bal met de borst te controleren. Avrigeanu met een sublieme pass. Calle rent richting de bal. Calle schiet op doel. Quốc Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Šotola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borodosky de bal. Luria is nu in balbezit. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Da Silva passt de bal zonder na te denken. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Borodosky kopt de bal weg. Mándi is nu in balbezit. Mándi passt de bal met de wreef. Stampa rent richting de bal. Stampa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sói 32%, Namle 68%.
Sói - Namle 6:0