Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Namle Sói
tan cong pro Tactiek Though The Ball
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Jordal speelt de bal door. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Yuanzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanzhang geeft de bal voor. Calle springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Trí Hữu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordal verovert de bal door een tackle van achteren. Jordal probeert naar een medespeler te passen. Calle is nu in balbezit. Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Namle - Sói 0:1

19e minuut.
Trọng Dũng speelt de bal door. Šotola rent richting de bal. Yuanzhang verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanzhang geeft een hoge lob. Calle springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Šotola onderschept slim de pass. Ciobotaru is nu in balbezit. Šotola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciobotaru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Trí Hữu passt de bal met de wreef. Trung Việt probeert naar een medespeler te passen. Yuanzhang rent richting de bal. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Calle springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ottakringer geeft een lange en hoge pass. Šotola is nu in balbezit. Šotola passt de bal in één keer door. Luria is nu in balbezit. Luria draait met de bal, schiet en ... Buday bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namle 66%, Sói 34%.
Namle - Sói 0:1

46e minuut.
Calle probeert naar een medespeler te passen. Ciobotaru speelt de bal door. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Yuanzhang geeft een hoge lob. Demli heeft problemen om de bal te vangen. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Maroso verovert de bal door een tackle van achteren. Chornobryvyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trí Hữu. Trí Hữu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ciobotaru met een sublieme pass. Šotola rent richting de bal. Yuanzhang verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanzhang geeft een hoge lob. Calle krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cervantes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ottakringer. Cervantes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jordal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Namle 59%, Sói 41%.
Namle - Sói 0:1