Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
05C4A TME Khanhhoa AFC
Địa Kiếp Tactiek 3412
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 57
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


15e minuut.
Marell springt en kopt de bal. Doeltrap. Buraczek met een harde bal richting middenveld. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh geeft de bal voor. Buraczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - Khanhhoa AFC 0:1

34e minuut.
Thế Doanh met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca passt de bal zonder na te denken. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is af Geijerstam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montanha is nu in balbezit. af Geijerstam verovert de bal door een tackle van achteren. af Geijerstam geeft de bal voor. Daar is Kotwicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buraczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 60%, Khanhhoa AFC 40%.
05C4A TME - Khanhhoa AFC 0:1

60e minuut.
Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell verovert de bal door een tackle van achteren. Marell passt de bal met de wreef. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ... Buraczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Minh Khôi probeert naar een medespeler te passen. Niedziela speelt de bal door. Marell is nu in balbezit. Marell haalt uit met een fantastische trap. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - Khanhhoa AFC 0:2

71e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Niedziela met een sublieme pass. Roca speelt de bal door. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Huy Phong met een sublieme pass. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela speelt de bal door. Marell rent richting de bal. Marell geeft een lange en hoge pass. Buraczek bokst de bal weg.

86e minuut.
Kotwicz passt de bal met de wreef. Huy Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - Khanhhoa AFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 60%, Khanhhoa AFC 40%.
05C4A TME - Khanhhoa AFC 1:2