Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khanhhoa AFC 05C4A TME
3412 Tactiek Địa Kiếp
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
56 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Quốc Bảo met een snelle inworp. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. af Geijerstam krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - 05C4A TME 1:0

18e minuut.
Montanha rent richting de bal. Niedziela is nu in balbezit. Montanha begaat een overtreding. Montanha krijgt een gele kaart. Niedziela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niedziela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montanha heeft problemen om de bal te vangen. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roca geeft de bal voor. Miodopolski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotwicz de bal. Marell onderschept slim de pass. Marell draait met de bal, schiet en ... Buraczek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - 05C4A TME 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 39%, 05C4A TME 61%.
Khanhhoa AFC - 05C4A TME 2:0

48e minuut.
De Backer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Szyc probeert naar een medespeler te passen. Quốc Bảo speelt de bal door. Khắc Cường met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vujaklija rent richting de bal. Quốc Bảo onderschept slim de pass. Quốc Bảo passt de bal in één keer door. Marell is nu in balbezit. Marell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - 05C4A TME 3:0

53e minuut.
Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường speelt de bal door. Marell geeft een lange en hoge pass. Buraczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marell legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Buraczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - 05C4A TME 4:0

89e minuut.
Khắc Cường onderschept slim de pass. Khắc Cường geeft de bal voor. Marell is nu in balbezit. Marell schiet op doel. Buraczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - 05C4A TME 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 41%, 05C4A TME 59%.
Khanhhoa AFC - 05C4A TME 5:0