Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SunnyLe ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆
451cool Tactiek #game2
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 65.3
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Silivaş geeft een hoge lob. Méhes kopt de bal weg. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện geeft de bal voor. Maiolini springt en kopt de bal. Myhra bokst de bal weg.

6e minuut.
Medalik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzaj rent richting de bal. Vaquero begaat een overtreding. Vaquero krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Medalik verovert de bal door een tackle van achteren. Medalik probeert naar een medespeler te passen. Hakkarainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini verovert de bal door een tackle van achteren. Maiolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu probeert naar een medespeler te passen. Culvan controleert de bal met de borst. Culvan geeft een hoge lob. Tau krijgt zijn hoofd ertegen. Saarman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Méhes geeft een hoge lob. Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli met een sublieme pass. Radaković rent richting de bal. Radaković schiet op doel. Myhra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hakkarainen kopt de bal weg. Vaquero rent richting de bal. Vaquero passt de bal zonder na te denken. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Vaquero de bal onder controle te krijgen. Giambelli met een sublieme pass. Daar is Ngọc Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Thiện geeft een lange en hoge pass. Maiolini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 62%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 38%.
SunnyLe - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:1

57e minuut.
Giambelli is nu in balbezit. Almarales onderschept slim de pass. Silivaş begaat een overtreding. Silivaş krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Almarales is nu in balbezit. Giambelli onderschept slim de pass. Giambelli geeft de bal voor. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel. Myhra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Thiện met een snelle inworp. Vaquero speelt de bal door. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Maiolini heeft problemen om de bal te vangen. Rudeanu rent richting de bal. Maiolini verovert de bal door een tackle van achteren. Radaković rent richting de bal. Radaković draait met de bal, schiet en ... Myhra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 55%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 45%.
SunnyLe - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 0:2