Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGON FC Namle
3 tien dao Tactiek tan cong pro
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44.7
uitmuntend Schieten solide
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Mándi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trí Hữu komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Cannova verovert de bal door een tackle van achteren. Cannova met een sublieme pass. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. Quốc Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Namle 1:0

17e minuut.
Cannova onderschept slim de pass. Cannova geeft een lange en hoge pass. Daar is Thái Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
ter Horst probeert naar een medespeler te passen. Maji is nu in balbezit. Maji probeert naar een medespeler te passen. Cannova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannova passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
ter Horst is nu in balbezit. Šotola onderschept slim de pass. Šotola probeert naar een medespeler te passen. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola passt de bal zonder na te denken. Luria is nu in balbezit. Luria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DRAGON FC - Namle 1:1

32e minuut.
Šotola passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Luria de bal onder controle te krijgen. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer haalt uit met een fantastische trap. Jõerüüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Namle 1:2

33e minuut.
Ottakringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer passt de bal zonder na te denken. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria probeert naar een medespeler te passen. Šotola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Stampa passt de bal met de wreef. Carambol is nu in balbezit. Luria verovert de bal door een tackle van achteren. Luria haalt uit met een fantastische trap. Jõerüüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Namle 1:3

39e minuut.
Cannova rent richting de bal. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang krijgt zijn hoofd ertegen. Quốc Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Namle 2:3

40e minuut.
Petrone passt de bal zonder na te denken. Cannova rent richting de bal. Cannova met een sublieme pass. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 42%, Namle 58%.
DRAGON FC - Namle 2:3

46e minuut.
Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng geeft een hoge lob. Cannova kopt de bal weg. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Duy Hải passt de bal met de wreef. Hoàng Giang is nu in balbezit. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải geeft een hoge lob. Hoàng Khánh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Stampa rent richting de bal. Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cannova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannova probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel. Quốc Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Thái Minh de bal. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DRAGON FC - Namle 3:3

61e minuut.
Tuấn Hoàng passt de bal zonder na te denken. ter Horst bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Horst geeft een hoge lob. Hoàng Giang maakt een snoekduik en kopt de bal. Quốc Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Namle 4:3

62e minuut.
Trí Hữu probeert de bal aan de voet te houden. Petrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrone speelt de bal door. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap. Quốc Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. ter Horst neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ottakringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Trường geeft een hoge lob. Hoàng Khánh controleert de bal met de borst. Hoàng Khánh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Petrone passt de bal met de wreef. Hoàng Giang rent richting de bal. Duy Hải is nu in balbezit. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Namle 5:3

75e minuut.
Xuân Trường heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Namle 6:3

83e minuut.
Petrone kopt de bal weg. Hoàng Khánh probeert de bal met de borst te controleren. Trung Việt geeft de bal voor. ter Horst is nu in balbezit. ter Horst geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Petrone verovert de bal door een tackle van achteren. Petrone passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duy Hải de bal. Duy Hải schiet op doel. Quốc Trung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGON FC - Namle 7:3

88e minuut.
Ottakringer rent richting de bal. Horvat onderschept slim de pass. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGON FC 26%, Namle 74%.
DRAGON FC - Namle 7:3