Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cây Sấu Đổ Khanhhoa AFC
C1 Tactiek 3412
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 56.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Barco passt de bal zonder na te denken. Gia Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Gia Thiện geeft de bal voor. Molteberg rent richting de bal. Molteberg schiet op doel. Cachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Quốc Bảo probeert de bal aan de voet te houden. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg onderschept slim de pass. Molteberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Barco geeft een hoge lob. Thế Doanh speelt de bal door. Minh Khôi geeft een hoge lob. Marell maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Niedziela passt de bal met de wreef. Quốc Bảo met een sublieme pass. Marell rent richting de bal. Marell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Huuva krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Khắc Cường de bal. Huuva rent richting de bal. Huuva draait met de bal, schiet en ... Cachia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cây Sấu Đổ - Khanhhoa AFC 1:0

35e minuut.
Barco speelt de bal door. Huuva rent richting de bal. Quốc Bảo maakt een afschuwelijke overtreding. Quốc Bảo krijgt een gele kaart. Huuva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Molteberg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Roca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc geeft een hoge lob. Marell springt en kopt de bal. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cây Sấu Đổ - Khanhhoa AFC 1:1

43e minuut.
Molteberg rent richting de bal. Molteberg passt de bal zonder na te denken. Mister is nu in balbezit. Mister geeft de bal voor. Huuva krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Huuva is nu in balbezit. Molteberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khắc Cường. Molteberg raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cây Sấu Đổ 50%, Khanhhoa AFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cây Sấu Đổ - Khanhhoa AFC 1:1

47e minuut.
Minh Khôi onderschept slim de pass. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Khôi krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Barco speelt de bal door. Barón is nu in balbezit. Barón met een sublieme pass. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Quốc Bảo speelt de bal door. Minh Khôi speelt de bal door. Roca rent richting de bal. Roca geeft een hoge lob. Marell maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Barco speelt de bal door. Molteberg rent richting de bal. Thế Doanh begaat een overtreding. Thế Doanh krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell draait met de bal, schiet en ... Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cây Sấu Đổ - Khanhhoa AFC 1:2

83e minuut.
Quốc Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Bảo met een sublieme pass. Marell is nu in balbezit. Marell draait met de bal, schiet en ... Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cây Sấu Đổ - Khanhhoa AFC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cây Sấu Đổ 56%, Khanhhoa AFC 44%.
Cây Sấu Đổ - Khanhhoa AFC 1:3