Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SunnyLe DRAGON FC
451cool Tactiek 3 tien dao
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.3 gemiddelde waardering 57.4
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Selmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. ter Horst komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrone verovert de bal door een tackle van achteren. Petrone geeft de bal voor. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang schiet op doel. Myhra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Alder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Myhra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - DRAGON FC 0:1

36e minuut.
Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudeanu. Hoàng Khánh raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrone komt bij de bal en schiet. Myhra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - DRAGON FC 0:2

39e minuut.
Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Sturdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. ter Horst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoàng Giang springt en kopt de bal. Myhra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hoàng Giang kopt de bal weg. Alder is nu in balbezit. Hoàng Khánh onderschept slim de pass. Hoàng Khánh schiet op doel. Myhra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - DRAGON FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 65%, DRAGON FC 35%.
SunnyLe - DRAGON FC 0:3

53e minuut.
Petrone probeert naar een medespeler te passen. ter Horst rent richting de bal. ter Horst passt de bal met de wreef. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Alder heeft problemen om de bal te vangen. Cannova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannova passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klar geeft een lange en hoge pass. Rudeanu is nu in balbezit. Hoàng Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap. Myhra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - DRAGON FC 0:4

77e minuut.
Carambol kopt de bal weg. ter Horst heeft problemen om de bal te vangen. ter Horst met een sublieme pass. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ... Myhra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 47%, DRAGON FC 53%.
SunnyLe - DRAGON FC 0:4