Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ Namle
#game2 Tactiek tan cong pro
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Ngọc Thiện onderschept slim de pass. Ngọc Thiện speelt de bal door. Vaquero is nu in balbezit. Vaquero geeft een lange en hoge pass. Maiolini kopt de bal weg. Quốc Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thái Minh probeert de bal met de borst te controleren. Radaković rent richting de bal. Radaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Namle 1:0

3e minuut.
Vaquero geeft een hoge lob. Maiolini rent richting de bal. Maji begaat een overtreding. Maji krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh geeft de bal voor. Ngọc Thiện kopt de bal weg. Méhes rent richting de bal. Méhes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Radaković probeert naar een medespeler te passen. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes verovert de bal door een tackle van achteren. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vaquero passt de bal zonder na te denken. Giambelli is nu in balbezit. Giambelli passt de bal met de wreef. Vaquero rent richting de bal. Vaquero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Trọng Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Vaquero onderschept slim de pass. Vaquero passt de bal in één keer door. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes geeft een lange en hoge pass. Daar is Trung Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiolini rent richting de bal. Maiolini schiet op doel. Paal! Quốc Trung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ginguinhas met een sublieme pass. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli probeert naar een medespeler te passen. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Quốc Trung bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 19%, Namle 81%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Namle 1:0

46e minuut.
Giambelli speelt de bal door. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stampa. Stampa krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Jiménez Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez Asensio geeft een lange en hoge pass. Thái Minh heeft problemen om de bal te vangen. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Namle 2:0

60e minuut.
Trọng Dũng rent richting de bal. Méhes verovert de bal door een tackle van achteren. Méhes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radaković de bal. Radaković draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Namle 3:0

70e minuut.
Mándi is nu in balbezit. Mándi geeft een lange en hoge pass. Jiménez Asensio geeft de bal voor. Radaković is nu in balbezit. Radaković draait met de bal, schiet en ... Quốc Trung bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Radaković is nu in balbezit. Radaković speelt de bal door. Vaquero rent richting de bal. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes schiet op doel. Quốc Trung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Méhes passt de bal zonder na te denken. Giambelli rent richting de bal. Giambelli probeert naar een medespeler te passen. Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković schiet op doel. Quốc Trung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ 31%, Namle 69%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆ - Namle 3:0