Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragonred874 ่ิมื
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Caide is nu in balbezit. Fangda onderschept slim de pass. Fangda passt de bal in één keer door. Fanglin rent richting de bal. Fanglin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Khampeeranon met een harde bal richting middenveld. Daar is Chung Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chung Kit probeert naar een medespeler te passen. Fangda rent richting de bal. Fangda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dragonred874 - ่ิมื 1:0

35e minuut.
Jamnunviriya speelt de bal door. Yau Tang is nu in balbezit. Ritphayom verovert de bal door een tackle van achteren. Ritphayom schiet op doel. Dongjia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chung Kit is nu in balbezit. Mali verovert de bal door een tackle van achteren. Uchin rent richting de bal. Ritphayom onderschept slim de pass. Ritphayom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragonred874 53%, ่ิมื 47%.
dragonred874 - ่ิมื 1:0

47e minuut.
Fanglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mali onderschept slim de pass. Mali passt de bal met de wreef. Yindeeyoungyeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yindeeyoungyeon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Chung Kit onderschept slim de pass. Fanglin rent richting de bal. Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanglin verovert de bal door een tackle van achteren. Fanglin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dragonred874 - ่ิมื 2:0

51e minuut.
Daar is Cha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cha passt de bal met de wreef. Yindeeyoungyeon rent richting de bal. Ritphayom rent richting de bal. Ritphayom draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Samut met de inworp. Cha is nu in balbezit. Cha speelt de bal door. Ritphayom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritphayom passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Caide is nu in balbezit. Caide geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chi de bal onder controle te krijgen. Yindeeyoungyeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yindeeyoungyeon schiet op doel. Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yindeeyoungyeon maakt een snoekduik en kopt de bal. Uchin heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daohui met een snelle inworp. Caide is nu in balbezit. Met opzet legt Fanglin zijn tegenspeler op de grond. Fanglin krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Jamnunviriya rent richting de bal. Jamnunviriya geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uchin de bal. Yindeeyoungyeon rent richting de bal. Yindeeyoungyeon schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragonred874 51%, ่ิมื 49%.
dragonred874 - ่ิมื 2:0