Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhfjfjfjjf Fc Frevent
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Parnjareon is nu in balbezit. Congtai speelt de bal door. Chunli rent richting de bal. Ming-wat verovert de bal door een tackle van achteren. Ming-wat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wekkawet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaimongkol. Wekkawet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wongsupan met een snel genomen vrije trap. Kitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsee onderschept slim de pass. Samsee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jhfjfjfjjf - Fc Frevent 0:1

20e minuut.
Roemoang geeft de bal voor. Inworp. Congtai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonvisit is nu in balbezit. Tonvisit geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chaofu is nu in balbezit. Junheng verovert de bal door een tackle van achteren. Junheng speelt de bal door. Pak Fan is nu in balbezit. Pak Fan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jhfjfjfjjf - Fc Frevent 0:2

24e minuut.
Parnjareon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanaloetwisut maakt een afschuwelijke overtreding. Thanaloetwisut krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Samsee verovert de bal door een tackle van achteren. Junheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Junheng passt de bal zonder na te denken. Pak Fan heeft problemen om de bal te vangen. Kitti verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tonvisit speelt de bal door. Ming-wat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parnjareon. Parnjareon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhfjfjfjjf 47%, Fc Frevent 53%.
jhfjfjfjjf - Fc Frevent 0:2

49e minuut.
Fangda Dechakup trapt de bal weg. Klungelig pakt Thaitayan de bal. Junheng speelt de bal door. Klungelig pakt Pak Fan de bal. Pak Fan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Samsee bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Samsee met de inworp. Junheng rent richting de bal. Junheng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Thaitayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junheng rent richting de bal. Junheng passt de bal met de wreef. Pak Fan is nu in balbezit. Pak Fan draait met de bal, schiet en ... Fangda Dechakup verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhfjfjfjjf 67%, Fc Frevent 33%.
jhfjfjfjjf - Fc Frevent 0:2