Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salem Town W.I.
Operation Tactiek mission 2+
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten very good
average Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Gualdana speelt de bal door. Bănescu rent richting de bal. Lavados rent richting de bal. Lavados passt de bal zonder na te denken. Bănescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cresci geeft een lange en hoge pass. Rubattino bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov is nu in balbezit. Topalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - W.I. 0:1

16e minuut.
Bănescu rent richting de bal. Soza onderschept slim de pass. Soza probeert naar een medespeler te passen. Babinski is nu in balbezit. Babinski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Topalov probeert naar een medespeler te passen. Cresci heeft problemen om de bal te vangen. Cresci passt de bal met de wreef. Zsák rent richting de bal. Zsák draait met de bal, schiet en ... Uy bokst de bal weg. Topalov is nu in balbezit. Topalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - W.I. 0:2

32e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Kurzak passt de bal met de wreef. Danciu probeert naar een medespeler te passen. Topalov rent richting de bal. Topalov schiet op doel. Uy bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - W.I. 0:3

34e minuut.
Cresci is nu in balbezit. Cresci geeft een lange en hoge pass. Rubattino bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov onderschept slim de pass. Topalov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rubattino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tenkhoff de bal. Zsák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zsák krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salem Town 65%, W.I. 35%.
Salem Town - W.I. 0:3

57e minuut.
Rubattino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topalov rent richting de bal. Topalov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Danciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowski is nu in balbezit. Zsák onderschept slim de pass. Zsák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topalov is nu in balbezit. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Uy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - W.I. 0:4

87e minuut.
Soza onderschept slim de pass. Soza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zsák de bal. Topalov is nu in balbezit. Topalov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salem Town 67%, W.I. 33%.
Salem Town - W.I. 0:4