Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wilsons strikers Salem Town
532 Tactiek Operation
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 42.1
good Schieten solid
weak Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Pawlicki speelt de bal door. Gonzales is nu in balbezit. Severo rent richting de bal. Kurzak onderschept slim de pass. Kurzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pawlicki met de inworp. Popescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Severo ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Severo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Popescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bănescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - Salem Town 0:1

18e minuut.
Popescu onderschept slim de pass. Popescu passt de bal in één keer door. Gonzales rent richting de bal. Bănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gualdana maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bănescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Franczyk de bal onder controle te krijgen. Bănescu rent richting de bal. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Glover trapt de bal weg. Klungelig pakt Popescu de bal. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. Glover verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gonzales rent richting de bal. Gonzales passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pawlicki neemt de hoekschop. Bănescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Aruta is nu in balbezit. Aruta passt de bal in één keer door. Folgora probeert naar een medespeler te passen. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Popescu passt de bal zonder na te denken. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı onderschept slim de pass. Kurzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - Salem Town 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 56%, Salem Town 44%.
wilsons strikers - Salem Town 0:2

54e minuut.
Folgora speelt de bal door. Reijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdana begaat een overtreding. Gualdana krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Uy probeert naar een medespeler te passen. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak passt de bal in één keer door. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Descarga onderschept slim de pass. Descarga met een sublieme pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu draait met de bal, schiet en ... Glover kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales met een sublieme pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - Salem Town 0:3

78e minuut.
Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı geeft de bal voor. Klimowski kopt de bal weg. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vianna passt de bal met de wreef. Folgora bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgora passt de bal zonder na te denken. Vianna rent richting de bal. Vianna geeft een hoge lob. Uy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - Salem Town 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 55%, Salem Town 45%.
wilsons strikers - Salem Town 1:3