Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bianconeri_98 pinguins
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mihdizadih geeft een lange en hoge pass. Joman is nu in balbezit. Joman passt de bal in één keer door. Na`imi rent richting de bal. Na`imi draait met de bal, schiet en ... Baya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Haqiqat trapt de bal weg van het doel. Mihdizadih bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tibi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tibi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Haqiqat trapt de bal weg van het doel. Mihdizadih heeft problemen om de bal te vangen. Mihdizadih met een sublieme pass. Na`imi rent richting de bal. Na`imi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Salim Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmyniji onderschept slim de pass. Bakri onderschept slim de pass. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Haqiqat rent richting de bal. Haqiqat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Homayoun met een snelle inworp. Amuzgar geeft een lange en hoge pass. Tiabi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri_98 62%, pinguins 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bianconeri_98 - pinguins 0:0

47e minuut.
Salim Mustafa onderschept slim de pass. Salim Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Tuama is nu in balbezit. Eftekhari onderschept slim de pass. Eftekhari geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Haqiqat rent richting de bal. Haqiqat geeft de bal voor. Mihdizadih bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri_98 - pinguins 0:1

58e minuut.
Amuzgar onderschept slim de pass. Amuzgar met een sublieme pass. Bakri rent richting de bal. Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Salim Mustafa speelt de bal door. Homayoun is nu in balbezit. Nefteziri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nefteziri krijgt een gele kaart. Homayoun raakt geblesseerd tijdens het duel. Homayoun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bakri de bal. Amuzgar is nu in balbezit. Amuzgar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Homayoun rent richting de bal. Nefteziri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Homayoun raakt geblesseerd tijdens het duel. Homayoun met een snel genomen vrije trap. Osmyniji rent richting de bal. Bakri verovert de bal door een tackle van achteren. Bakri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri_98 - pinguins 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri_98 70%, pinguins 30%.
Bianconeri_98 - pinguins 0:2