Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
50 Divāneh Heivān
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Hisami passt de bal in één keer door. Mkadmi is nu in balbezit. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek schiet op doel. Vobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Asgari met een sublieme pass. Mkadmi is nu in balbezit. Muhammadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Divāneh Heivān 0:1

41e minuut.
Sotoudeh geeft een hoge lob. Hisami kopt de bal weg. Muhammadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... Ziadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Divāneh Heivān 0:2

44e minuut.
Kaleel speelt de bal door. Khanlary is nu in balbezit. Machranai is nu in balbezit. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Divāneh Heivān 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 43%, Divāneh Heivān 57%.
50 - Divāneh Heivān 1:2

48e minuut.
Muhammadi passt de bal met de wreef. Mkadmi is nu in balbezit. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek schiet op doel. Ziadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Divāneh Heivān 1:3

78e minuut.
Hisami verovert de bal door een tackle van achteren. Hisami speelt de bal door. Vobo is nu in balbezit. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap. Ziadi bokst de bal weg.

79e minuut.
Benhalima speelt de bal door. Sotoudeh is nu in balbezit. Abu-Abdel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abu-Abdel krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Benie geeft een lange en hoge pass. Ben Barek rent richting de bal. Ibn-Seif is nu in balbezit. Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Divāneh Heivān 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 44%, Divāneh Heivān 56%.
50 - Divāneh Heivān 1:4
50