Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IR Arsenal iran team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Amir geeft een hoge lob. Ardabili kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bani-Sadr de bal onder controle te krijgen. Hushmand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hushmand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary verovert de bal door een tackle van achteren. Idrissi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idrissi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kordiyeh rent richting de bal. Kordiyeh geeft een hoge lob. Iravan probeert de bal aan de voet te houden. Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap. Mutlaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Firyabi met een sublieme pass. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu is nu in balbezit. Idrissi is nu in balbezit. Idrissi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Iravan is nu in balbezit. Bartholomeu onderschept slim de pass. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi haalt uit met een fantastische trap. Mutlaq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Idrissi onderschept slim de pass. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi begaat een overtreding. Idrissi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IR Arsenal 36%, iran team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IR Arsenal - iran team 0:0

61e minuut.
Haqiqatju rent richting de bal. Haqiqatju met een sublieme pass. Klungelig pakt Burujirdi de bal. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mutlaq met een harde bal richting middenveld. Naqid rent richting de bal. Naqid met een sublieme pass. Bartholomeu heeft problemen om de bal te vangen. Bartholomeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IR Arsenal - iran team 1:0

82e minuut.
Haqiqatju is nu in balbezit. Haqiqatju passt de bal met de wreef. Burujirdi rent richting de bal. Bartholomeu verovert de bal door een tackle van achteren. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Rahman de bal. Kordiyeh rent richting de bal. Rahman is nu in balbezit. Kordiyeh onderschept slim de pass. Kordiyeh probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IR Arsenal 31%, iran team 69%.
IR Arsenal - iran team 1:0