Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis FC Bianconeri_98
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.6
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Jayhoon verovert de bal door een tackle van achteren. Bin-Amin onderschept slim de pass. Bin-Amin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Na`imi de bal. Na`imi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - Bianconeri_98 0:1

7e minuut.
Baaji verovert de bal door een tackle van achteren. Baaji speelt de bal door. Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi verovert de bal door een tackle van achteren. Na`imi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Karbaschi probeert de bal met de borst te controleren. Na`imi rent richting de bal. Bin-Amin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bin-Amin krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bin-Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin-Amin met een sublieme pass. Daar is Tabatabai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talebi rent richting de bal. Talebi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sotoudeh is nu in balbezit. Sotoudeh geeft een lange en hoge pass. Osmyniji controleert de bal met de borst. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi haalt uit met een fantastische trap. Tiabi bokst de bal weg. Daar is Osmyniji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talebi is nu in balbezit. Talebi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Joman is nu in balbezit. Tebet rent richting de bal. Tebet met een sublieme pass. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi haalt uit met een fantastische trap. Tiabi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Osmyniji de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis FC 42%, Bianconeri_98 58%.
Perspolis FC - Bianconeri_98 0:1

60e minuut.
Doeltrap. Tiabi met een harde bal richting middenveld. Julousuni heeft problemen om de bal te vangen. Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bin-Amin met een sublieme pass. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa geeft een lange en hoge pass. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perspolis FC - Bianconeri_98 1:1

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Tebet de bal onder controle te krijgen. Bin-Amin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jayhoon de bal onder controle te krijgen. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jayhoon is nu in balbezit. Tebet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jayhoon raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmyniji met een snel genomen vrije trap. Ahrari kopt de bal weg. Daar is Baaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Na`imi bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis FC 44%, Bianconeri_98 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perspolis FC - Bianconeri_98 1:1