Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IR Arsenal Divāneh Heivān
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 12.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Idrissi onderschept slim de pass. Idrissi passt de bal in één keer door. Firyabi speelt de bal door. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hisami passt de bal in één keer door. Firyabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Firyabi probeert naar een medespeler te passen. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu schiet op doel. Bugarani bokst de bal weg.

16e minuut.
Idrissi passt de bal zonder na te denken. Hisami rent richting de bal. Bartholomeu is nu in balbezit. Idrissi rent richting de bal. Idrissi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai probeert naar een medespeler te passen. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Firyabi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Idrissi de bal. Idrissi passt de bal met de wreef. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IR Arsenal - Divāneh Heivān 1:0

30e minuut.
Bartholomeu verovert de bal door een tackle van achteren. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IR Arsenal - Divāneh Heivān 2:0

44e minuut.
Hisami bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi onderschept slim de pass. Idrissi speelt de bal door. Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu draait met de bal, schiet en ... Bugarani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IR Arsenal 39%, Divāneh Heivān 61%.
IR Arsenal - Divāneh Heivān 2:0

75e minuut.
Ardabili rent richting de bal. Ardabili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Firyabi de bal. Bartholomeu is nu in balbezit. Bartholomeu haalt uit met een fantastische trap. Bugarani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Idrissi passt de bal zonder na te denken. Machranai heeft problemen om de bal te vangen. Machranai speelt de bal door. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Al-Malik speelt de bal door. Inworp. Benhalima met een snelle inworp. Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Firyabi geeft een lange en hoge pass. Bugarani speelt de bal door. Ben Barek kopt de bal weg. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel. Hisami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IR Arsenal 40%, Divāneh Heivān 60%.
IR Arsenal - Divāneh Heivān 2:0