Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pinguins Perspolis FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bakri is nu in balbezit. Bakri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karbaschi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolgofiani neemt de hoekschop. Kanzani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kanzani niet meer kan verder spelen. Mu`ini komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Talebi is nu in balbezit. Nazari heeft problemen om de bal te vangen. Nazari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pinguins - Perspolis FC 0:1

22e minuut.
Nazari rent richting de bal. Nazari haalt uit met een fantastische trap. Nirumand heeft problemen om de bal te vangen. Talebi rent richting de bal. Talebi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pinguins - Perspolis FC 0:2

26e minuut.
Amuzgar passt de bal zonder na te denken. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar verovert de bal door een tackle van achteren. Bakri is nu in balbezit. Bakri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pinguins - Perspolis FC 1:2

34e minuut.
Hamdan met een sublieme pass. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari speelt de bal door. Talebi is nu in balbezit. Talebi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baya met een harde bal richting middenveld. Mustafa kopt de bal weg. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Amuzgar kopt de bal weg. Karbaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bin-Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri onderschept slim de pass. Bakri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Amuzgar speelt de bal door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri onderschept slim de pass. Bakri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mustafa probeert de bal aan de voet te houden. Mihdizadih is nu in balbezit. Nazari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihdizadih raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinguins 43%, Perspolis FC 57%.
pinguins - Perspolis FC 1:2

72e minuut.
Klungelig pakt Sotoudeh de bal. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotoudeh maakt een afschuwelijke overtreding. Sotoudeh krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Salim Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Salim Mustafa met een sublieme pass. Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri verovert de bal door een tackle van achteren. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mustafa passt de bal met de wreef. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari speelt de bal door. Talebi is nu in balbezit. Talebi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mihdizadih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri geeft de bal voor. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel. Mu`ini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinguins 44%, Perspolis FC 56%.
pinguins - Perspolis FC 1:2