Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Storm Bringers Bianconeri_98
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Jayhoon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ashrafy is nu in balbezit. Ashrafy speelt de bal door. Mehr rent richting de bal. Mehr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yazdi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftekhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baaji is nu in balbezit. Baaji geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Baaji speelt de bal door. Mu`ini is nu in balbezit. Na`imi bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Storm Bringers - Bianconeri_98 0:1

25e minuut.
Tibi is nu in balbezit. Yazdi verovert de bal door een tackle van achteren. Yazdi speelt de bal door. Jomaou is nu in balbezit. Jomaou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dhabihiyan rent richting de bal. Dhabihiyan geeft een hoge lob. Mehr rent richting de bal. Mehr schiet op doel. Tiabi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Storm Bringers - Bianconeri_98 1:1

34e minuut.
Jomaou rent richting de bal. Jayhoon is nu in balbezit. Jayhoon geeft een hoge lob. Driedi is nu in balbezit. Driedi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Storm Bringers - Bianconeri_98 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Storm Bringers 45%, Bianconeri_98 55%.
Storm Bringers - Bianconeri_98 2:1

69e minuut.
Dhabihiyan met een sublieme pass. Yazdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdi passt de bal zonder na te denken. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jayhoon geeft een hoge lob. Inworp. Jomaou met een snelle inworp. Ashrafy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashrafy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Alam rent richting de bal. Eftekhari verovert de bal door een tackle van achteren. Eftekhari probeert naar een medespeler te passen. Na`imi rent richting de bal. Na`imi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Storm Bringers 43%, Bianconeri_98 57%.
Storm Bringers - Bianconeri_98 2:1