Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bianconeri_98 Storm Bringers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Abedzadeh geeft de bal voor. Klungelig pakt Ibrezieni de bal. Driedi is nu in balbezit. Na`imi verovert de bal door een tackle van achteren. Na`imi haalt uit met een fantastische trap. Kanzani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri_98 - Storm Bringers 1:0

13e minuut.
Mehr passt de bal in één keer door. Driedi rent richting de bal. Baaji begaat een overtreding. Baaji krijgt een gele kaart. Driedi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Driedi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mehr kopt de bal weg. Ghadbhum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bianconeri_98 - Storm Bringers 1:1

26e minuut.
Jomaou met een sublieme pass. Ashrafy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashrafy passt de bal zonder na te denken. Mehr is nu in balbezit. Mehr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Driedi passt de bal in één keer door. Ashrafy rent richting de bal. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashrafy is nu in balbezit. Ashrafy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri_98 - Storm Bringers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri_98 64%, Storm Bringers 36%.
Bianconeri_98 - Storm Bringers 1:2

78e minuut.
Dhabihiyan passt de bal met de wreef. Joman rent richting de bal. Joman met een sublieme pass. Mehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri_98 57%, Storm Bringers 43%.
Bianconeri_98 - Storm Bringers 1:2