Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divāneh Heivān iran team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bani-Sadr is nu in balbezit. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr verovert de bal door een tackle van achteren. Bani-Sadr draait met de bal, schiet en ... Sassi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Naqid is nu in balbezit. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Naqid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naqid krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Naqid is nu in balbezit. Ben Barek onderschept slim de pass. Khanlary begaat een overtreding. Khanlary krijgt een gele kaart. Ben Barek raakt geblesseerd tijdens het duel. Machranai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mutlaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bani-Sadr rent richting de bal. Machranai verovert de bal door een tackle van achteren. Hushmand maakt een afschuwelijke overtreding. Hushmand krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Khanlary heeft problemen om de bal te vangen. Hisami is nu in balbezit. Hisami passt de bal zonder na te denken. Hushmand is nu in balbezit. Hushmand schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Denden niet meer kan verder spelen. Bugarani komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Bugarani speelt de bal door. Mkadmi rent richting de bal. Khanlary onderschept slim de pass. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap. Mutlaq bokst de bal weg.

24e minuut.
Hisami passt de bal zonder na te denken. Asgari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgari passt de bal met de wreef. Daar is Bani-Sadr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bani-Sadr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Bugarani trapt de bal weg van het doel. Benhalima kopt de bal weg. Hushmand rent richting de bal. Hushmand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Heivān - iran team 0:1

29e minuut.
Benhalima speelt de bal door. Sotoudeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotoudeh speelt de bal door. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Asgari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sotoudeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotoudeh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Divāneh Heivān - iran team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Heivān 51%, iran team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Divāneh Heivān - iran team 1:1

47e minuut.
Bani-Sadr passt de bal zonder na te denken. Rahman rent richting de bal. Rahman met een sublieme pass. Bani-Sadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Burujirdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisami is nu in balbezit. Hisami probeert naar een medespeler te passen. Hushmand rent richting de bal. Hushmand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hisami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisami probeert naar een medespeler te passen. Naqid heeft problemen om de bal te vangen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek schiet op doel. Mutlaq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Benie geeft een lange en hoge pass. Asgari is nu in balbezit. Burujirdi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Burujirdi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Machranai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boudaoud komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Heivān 53%, iran team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Divāneh Heivān - iran team 1:1