Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis FC Divāneh Heivān
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Hisami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisami passt de bal in één keer door. Mkadmi is nu in balbezit. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - Divāneh Heivān 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Ben Barek de bal. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Talebi de bal. Talebi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bahonar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machranai rent richting de bal. Tebet is nu in balbezit. Talebi is nu in balbezit. Talebi schiet op doel. Denden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Er-Rihani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tebet de bal. Wat een zware overtreding van Hisami ... Strafschop! Tebet moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tebet kan niet meer verder spelen. Nazari komt het veld opgelopen. Talebi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ben Barek kopt de bal weg. Asgari heeft problemen om de bal te vangen. Asgari probeert naar een medespeler te passen. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap. Bartholomeu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - Divāneh Heivān 0:2

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bartholomeu niet meer kan verder spelen. Kanzani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis FC 39%, Divāneh Heivān 61%.
Perspolis FC - Divāneh Heivān 0:2

51e minuut.
Mustafa rent richting de bal. Mustafa passt de bal zonder na te denken. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - Divāneh Heivān 1:2

59e minuut.
Bin-Amin probeert de bal aan de voet te houden. Nazari is nu in balbezit. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari is nu in balbezit. Nazari draait met de bal, schiet en ... Denden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perspolis FC - Divāneh Heivān 2:2

64e minuut.
Hamdan geeft een hoge lob. Inworp. Sotoudeh met een snelle inworp. Ben Barek heeft problemen om de bal te vangen. Ben Barek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hamdan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotoudeh met een snelle inworp. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - Divāneh Heivān 2:3

67e minuut.
Ben Barek speelt de bal door. Hisami rent richting de bal. Nazari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hisami raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Atamari passt de bal in één keer door. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benie. Benie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis FC 50%, Divāneh Heivān 50%.
Perspolis FC - Divāneh Heivān 2:3