Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolis FC 50
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Muhammadi probeert de bal aan de voet te houden. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet passt de bal zonder na te denken. Khanlary rent richting de bal. Khanlary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kaleel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibn-Seif kopt de bal weg. Daar is Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhammadi rent richting de bal. Muhammadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Vobo onderschept slim de pass. Tebet rent richting de bal. Vobo begaat een overtreding. Vobo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hamdan speelt de bal door. Sotoudeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotoudeh speelt de bal door. Talebi rent richting de bal. Talebi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tebet geeft de bal voor. Askari kopt de bal weg. Daar is Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bartholomeu met een harde bal richting middenveld. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel rent richting de bal. Kaleel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - 50 0:1

40e minuut.
Abu-Abdel geeft een lange en hoge pass. Ahrari speelt de bal door. Muhammadi kan de bal niet met de borst controleren. Tebet is nu in balbezit. Tebet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Atamari trapt de bal weg. Muhammadi speelt de bal door. Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary onderschept slim de pass. Khanlary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis FC 60%, 50 40%.
Perspolis FC - 50 0:1

60e minuut.
Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotoudeh rent richting de bal. Sotoudeh geeft een hoge lob. Talebi is nu in balbezit. Talebi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Er-Rihani speelt de bal door. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari speelt de bal door. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Muhammadi geeft een hoge lob. Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary schiet op doel. Bartholomeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - 50 0:2

71e minuut.
Tebet heeft problemen om de bal te vangen. Khanlary is nu in balbezit. Tebet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khanlary roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Khanlary kan niet meer verder spelen. Hoveyda komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muhammadi zijn tegenspeler op de grond. Tebet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tebet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - 50 1:2

82e minuut.
Ibn-Seif speelt de bal door. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel met een sublieme pass. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Atamari geeft een lange en hoge pass. Ibn-Seif kopt de bal weg. Muhammadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolis FC - 50 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolis FC 56%, 50 44%.
Perspolis FC - 50 1:3
50