Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
50 Perspolis FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sotoudeh met de inworp. Tebet is nu in balbezit. Kaleel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tebet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tebet komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Alam rent richting de bal. Alam geeft een hoge lob. Daar is Khanlary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaleel is nu in balbezit. Kaleel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Khanlary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaleel rent richting de bal. Atamari begaat een overtreding. Atamari krijgt een gele kaart. Kaleel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaleel wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vobo de bal onder controle te krijgen. Sotoudeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotoudeh geeft de bal voor. Ziadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa geeft een hoge lob. Abu-Abdel kan de bal niet met de borst controleren. Talebi verovert de bal door een tackle van achteren. Talebi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Perspolis FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 42%, Perspolis FC 58%.
50 - Perspolis FC 0:1

61e minuut.
Ziadi met een sublieme pass. Bin-Amin controleert de bal met de borst. Bin-Amin probeert naar een medespeler te passen. Talebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talebi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa rent richting de bal. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
50 - Perspolis FC 0:2

84e minuut.
Muhammadi probeert naar een medespeler te passen. Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani probeert naar een medespeler te passen. Talebi rent richting de bal. Talebi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 48%, Perspolis FC 52%.
50 - Perspolis FC 0:2
50