Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iran team Bianconeri_98
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
8 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Jayhoon verovert de bal door een tackle van achteren. Jayhoon met een sublieme pass. Na`imi bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iran team - Bianconeri_98 0:1

23e minuut.
Bani-Sadr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jayhoon. Bani-Sadr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naqid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tabatabai de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Joman probeert naar een medespeler te passen. Eftekhari heeft problemen om de bal te vangen. Eftekhari geeft de bal voor. Na`imi bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Naqid bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji is nu in balbezit. Naqid begaat een overtreding. Baaji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joman met een snel genomen vrije trap. Mutlaq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iran team 55%, Bianconeri_98 45%.
iran team - Bianconeri_98 0:1

61e minuut.
Joman rent richting de bal. Ibn-Seif onderschept slim de pass. Ibn-Seif passt de bal zonder na te denken. Bani-Sadr rent richting de bal. Bani-Sadr haalt uit met een fantastische trap. Tiabi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hushmand bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayhoon verovert de bal door een tackle van achteren. Hushmand onderschept slim de pass. Hushmand haalt uit met een fantastische trap. Tabatabai kopt de bal weg. Tiabi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Baaji is nu in balbezit. Khanlary onderschept slim de pass. Jayhoon is nu in balbezit. Hushmand verovert de bal door een tackle van achteren. Hushmand geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iran team - Bianconeri_98 1:1

87e minuut.
Hushmand speelt de bal door. Jayhoon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bani-Sadr. Bani-Sadr krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iran team 53%, Bianconeri_98 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iran team - Bianconeri_98 1:1