Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
50 pinguins
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Abu-Abdel verovert de bal door een tackle van achteren. Mihdizadih onderschept slim de pass. Mihdizadih probeert naar een medespeler te passen. Askari is nu in balbezit. Askari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Muhammadi speelt de bal door. Bakri rent richting de bal. Tabet rent richting de bal. Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Salim Mustafa passt de bal in één keer door. Bakri is nu in balbezit. Vobo onderschept slim de pass. Amuzgar verovert de bal door een tackle van achteren. Amuzgar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Muhammadi kopt de bal weg. Hoveyda is nu in balbezit. Daar is Hoveyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoveyda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Askari met een snelle inworp. Kaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel passt de bal in één keer door. Alam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nirumand geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Askari met een snelle inworp. Kaleel rent richting de bal. Kaleel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kaleel is nu in balbezit. Kaleel schiet op doel. Daar is Nirumand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kaleel is nu in balbezit. Kaleel draait met de bal, schiet en ... Daar is Nirumand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Askari zal de hoekschop nemen. Baya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
50 - pinguins 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 42%, pinguins 58%.
50 - pinguins 1:0

46e minuut.
Mihdizadih raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Za`irpur komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Askari controleert de bal met de borst. Askari geeft de bal voor. Daar is Salim Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bakri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ashrafy komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar geeft een lange en hoge pass. Ashrafy rent richting de bal. Ashrafy draait met de bal, schiet en ... Vobo probeert de bal aan de voet te houden. Ziadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ashrafy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashrafy schiet op doel. Ziadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
50 - pinguins 1:1

87e minuut.
Za`irpur geeft een hoge lob. Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashrafy verovert de bal door een tackle van achteren. Ashrafy haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 50 50%, pinguins 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
50 - pinguins 1:1
50