Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divāneh Heivān Bianconeri_98
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mkadmi rent richting de bal. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Osmyniji de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bahonar met een harde bal richting middenveld. Hisami kopt de bal weg. Na`imi rent richting de bal. Na`imi haalt uit met een fantastische trap. Denden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Machranai de bal. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji passt de bal met de wreef. Na`imi bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisami verovert de bal door een tackle van achteren. Hisami speelt de bal door. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Julousuni heeft problemen om de bal te vangen. Jayhoon rent richting de bal. Ben Barek begaat een overtreding. Ben Barek krijgt een gele kaart. Jayhoon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabatabai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na`imi bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Joman rent richting de bal. Joman passt de bal in één keer door. Eftekhari met een sublieme pass. Na`imi is nu in balbezit. Na`imi schiet op doel. Denden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benie heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Heivān - Bianconeri_98 0:1

44e minuut.
Eftekhari rent richting de bal. Eftekhari geeft de bal voor. Benhalima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Na`imi rent richting de bal. Na`imi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Heivān 58%, Bianconeri_98 42%.
Divāneh Heivān - Bianconeri_98 0:1

71e minuut.
Eftekhari is nu in balbezit. Eftekhari passt de bal met de wreef. Machranai heeft problemen om de bal te vangen. Baaji is nu in balbezit. Baaji draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Benie met een sublieme pass. Machranai rent richting de bal. Baaji begaat een overtreding. Baaji krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Joman passt de bal zonder na te denken. Jayhoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayhoon met een sublieme pass. Klungelig pakt Mkadmi de bal. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Joman is nu in balbezit. Ben Barek is nu in balbezit. Mkadmi is nu in balbezit. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Divāneh Heivān - Bianconeri_98 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Heivān 31%, Bianconeri_98 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Divāneh Heivān - Bianconeri_98 1:1