Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bianconeri_98 Divāneh Heivān
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Joman probeert naar een medespeler te passen. Baaji is nu in balbezit. Baaji passt de bal in één keer door. Na`imi is nu in balbezit. Na`imi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri_98 - Divāneh Heivān 1:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Hisami de bal onder controle te krijgen. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman probeert naar een medespeler te passen. Baaji rent richting de bal. Baaji draait met de bal, schiet en ... Denden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hisami met een sublieme pass. Ben Barek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jayhoon. Ben Barek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Klungelig pakt Abedzadeh de bal. Benhalima is nu in balbezit. Abedzadeh begaat een overtreding. Benhalima is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machranai met een snel genomen vrije trap. Tiabi bokst de bal weg.

26e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Mkadmi rent richting de bal. Ben Barek is nu in balbezit. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jayhoon verovert de bal door een tackle van achteren. Jayhoon geeft een hoge lob. Hisami bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi verovert de bal door een tackle van achteren. Na`imi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hisami rent richting de bal. Joman verovert de bal door een tackle van achteren. Joman speelt de bal door. Na`imi bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`imi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Hisami rent richting de bal. Hisami speelt de bal door. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bahonar geeft een lange en hoge pass. Sotoudeh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abedzadeh. Abedzadeh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri_98 59%, Divāneh Heivān 41%.
Bianconeri_98 - Divāneh Heivān 1:0

71e minuut.
Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji schiet op doel. Benhalima kopt de bal weg. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Benhalima rent richting de bal. Benhalima geeft een lange en hoge pass. Sotoudeh kopt de bal weg. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel. Tiabi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Hisami geeft een hoge lob. Julousuni kopt de bal weg. Na`imi rent richting de bal. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri_98 53%, Divāneh Heivān 47%.
Bianconeri_98 - Divāneh Heivān 1:0